Deze foto komt van de side...L.A.W Tol  Piershil.Maar vond hem zo mooi.. Foto is geplaatst door a3vandiejen op 06-11-2019 om 18:16:44, met 11 reacties.

Fordson Major

a3vandiejen
Deze foto komt van de side...L.A.W Tol Piershil.
Maar vond hem zo mooi.

Reacties

+2
bob de bouwer
Hele mooie foto a3, zo mogen er van mij wel meer komen
a3vandiejen
@bob de bouwer Zat pas een avond te zoeken naar oude trekkers en kwam het 1 en ander tegen. Vond dit ook prachtig.
+2
a3vandiejen
+1
bob de bouwer
@a3vandiejen Nee, die had ik nog niet gezien, mooie foto's.
Is bij mij in de buurt
+1
noordhof
+2
florisrobben
Prachtig
+1
fordsonpowernuf
Mooie foto👍🏻
+6
langeslagdiesel
Prachtige foto met veel zichtbare details uit die tijd. De trekker nog met een echte winterjas. Achterop hofka ploegbanden. Een touwtjetrek dumper ( klapkar ) op vliegtuig bandjes. Bouwput uitgraven met een tanden bak is ook al heeeel lang uit de mode. ( kabels liepen toen nog meest bovengronds ) graafdiepte hield je aan met een ,, zicht baak” rij plaatjes die je met de hand en een haak moest verleggen. De enorme werklamp bovenop de cabine van de kraan. ( poclain ? ) deze foto’s zijn DE smaakmakers,👌👍 top!!
+1
Gavrie Willemsen
Dit is een prachtfoto....... 🥰
+1
Grondkar
Mooie foto. 💪💪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!