De vooras zit ook weer in elkaar! Nu de boel weer slopen en de laatste onderdelen klaar maken om naar de straler te gaan, zoals de motorkap en de uitlaat.Ik ontdekte ook plasje olie onder de versnelli

Hatz TL 13

hooidonk
De vooras zit ook weer in elkaar!
Nu de boel weer slopen en de laatste onderdelen klaar maken om naar de straler te gaan, zoals de motorkap en de uitlaat.

Ik ontdekte ook plasje olie onder de versnellingsbak, wat onder uit het koppelingshuis gelopen was. Ik hoop dat het nog afkomstig is van toen ik de bak overvult heb, anders moet hij weer een heel eind uit elkaar..

Reacties

+1
Kramer U800
Dit is leuk werk! 😃 Alles weer opbouwen.
+1
florisrobben
Het word een prachtige tractor en beter als nieuw
Sojaboontje
Ja ik hoop het ook voor je van die olie. Heb je de kering in de price-as ook vervangen?
+2
hooidonk
@Sojaboontje
Nou, dat was het plan. Maar ik kon op de onderdelentekening al niks van een afdichting vinden.
Toen toch maar los gehaald, maar die zat er tot m'n stomme verbazing inderdaad niet in.
Dit zit normaal gesproken wel boven het olieniveau, dus het zou misschien wel iets kunnen lekken, maar niet zo veel.
Misschien dat ik eerst ergens een endoscoopje probeer te regelen, voor ik alles weer los ga halen. Een trekker op bokjes sleutelt toch wat lastiger dan op z'n wielen.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hatz TL 13 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!