Nu er buiten wat minder werk is ben ik begonnen met een sideshift op de klepelmaaier te bouwen.. Foto is geplaatst door inspecteurfendt op 09-11-2019 om 21:36:41, met 7 reacties.

Geen

inspecteurfendt
Nu er buiten wat minder werk is ben ik begonnen met een sideshift op de klepelmaaier te bouwen.

Reacties

Towaberg
Een vakman👍
inspecteurfendt
@Towaberg we doen ons best 😉
Saeghershof
Mooi. Kopere bussen in ijzeren bussen gestoken?
inspecteurfendt
@Saeghershof neen, bussen en assen zijn c45. Komen wel vetnippels op. Niet dat die sideshift intensief gaat gebruikt worden...
gkgerbengk
En gaat dat goed met de aftakas? De votex hier heeft de stomp al helemaal aan de linker buitenkant zitten en komt de aftakas net niet tegen het frame en bij het schuiven naar rechts d.m.v. de sideshift komt de aftakas net niet tegen het frame aan de rechterkant. De aftakas maakt dus nog een beste slag.
+1
inspecteurfendt
@gkgerbengk de haakse tandwielkast wordt nog naar rechts verplaatst. Moet het eerst eens opmeten, ik was anders al aan het denken van de tandwielkast vast te maken aan het frame en dan (momenteel vaste as) uitschuifbaar te maken met aftakas buizen. Stof tot denken dus 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!