Beetje capaciteit maken.Als je 2 stordbakken hebt kan je ze maar beter benutten.Binnen met de heftruck en Grimme stordbak laden, en tegelijkertijd buiten uit de sleufsilo met de miedema combi laden. G

Massey Ferguson 7716

nielsve
Beetje capaciteit maken.
Als je 2 stordbakken hebt kan je ze maar beter benutten.
Binnen met de heftruck en Grimme stordbak laden, en tegelijkertijd buiten uit de sleufsilo met de miedema combi laden. Gaat vooruit zo.

Reacties

tombo
Al een beetje geschoven, hoeveel moeten er nog uit de grond...
+1
nielsve
@tombo Vandaag de laatste op de zwaardere grond gerooid.
Nu nog 14 ha op het zand. Dus we zijn zo goed als klaar.
YaMaGa
Hoezo met een frlntlader/heftruck in de stortbak? Kunnen de kippers niet volgen anders?
nielsve
@YaMaGa we rooien wanneer het weer het toelaat. En als er dan geen vrachtwagens komen draaien we ze eerst maar in het schuur op een grote hoop, en als dat vol is, kappen we de sleufsilo ook nog vol.

En we hebben afgelopen weekeinde 25 vrachtwagens geladen.
Als je dat moet rooien onder de natte omstandigheden van nu, en er zit ook nog eens een behoorlijke verplaatsing tussen de velden dan moet je behoorlijk je best doen om bij te blijven met rooien.
+1
YaMaGa
@nielsve ok, duidelijk bedankt voor de info

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7716 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!