Foto van een County 1164. Oohhwwgod wat gaat er nu weer gebeuren?????. Geplaatst door theovl op 11-11-2019 om 17:16:37, met 9 reacties.

County 1164

Foto van een County 1164. Oohhwwgod wat gaat er nu weer gebeuren?????

Reacties

+1
mf 6150
Extra dw ventiel opbouwen voor de ploeg 😁
theovl
@mf 6150 🤪🤪🤪
+3
stijn-de-bock
Je laat er alleszins geen gras over groeien. 😉👍
+2
theovl
@stijn-de-bock nieuwe pantoffels eerst 2 voor dan 2 achter
+4
yoohan
Ik volg op de achtergrond een beetje wat je met de County (en de 7000) doet. En je laat er inderdaad geen gras over groeien. Ik zie heel veel sleuteluurtjes, maar ook veel knaken die erin gaan zitten.
Petje af dat je zo gedisciplineerd bezig bent, ook dit wordt vast een plaatje met de 7000 als voorbeeld.
+5
theovl
@yoohan dankjewel. Erg leuke reactie. Deze trekker heeft ergens emotionele waarde voor mij. Ik liep hier als heel klein mannetje over de motorkap heen terwijl mijn vader aan het onderhandelen was over de prijs. Helaas is de deal nooit rond gekomen. Omdat de oude baas de trekkers niet wilde verkopen
+1
wim-same
Theo, ik denk BMW wielen eronder. De wieldoppen hangen al klaar.
+1
tractor junkie xl
Hij word iedere keer mooier Theo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de County 1164 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!