Foto van een Ford 4000 select o speed.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 11-11-2019 om 21:38:31, met 6 reacties.

Ford 4000

stijn-de-bock
Foto van een Ford 4000 select o speed.

Reacties

+2
Albert Peters
Hele mooie Ford
+1
Prachtig en precies goed onderhouden
stijn-de-bock
@jens-vanderpoorten der staan ruim 7000 uren op,is van de tweede eigenaar, heeft weinig roest,heb er al eerder foto's van geplaatst en deze is ook te koop.
Tommy Baes
Hoi,
Ik heb ook deze cabine op mijn Ford 4000 staan maar ik ben op zoek naar de rubber en spatbord verbredingen voor de cabine. Kan er iemand mijn het type cabine geven of eventueel een website die me verder kunnen helpen??
(Ben een leek is mijn eerste Ford tractor 😉
Alvast bedankt voor de hulp
Grt
Tommy
+1
stijn-de-bock
@Tommy Baes dit is dacht ik een Tim cabine,het zou me verwonderen moest je van zo'n cabine nog originele onderdelen vinden.voor rubbers zou ik zelf eerder denken aan rubbers van een afgedankte auto of zo,da's meestal het goedkoopste of iets uit de doe het zelfzaak.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!