De één vind het maar niks, de andere is er volledig verzot op. Ik behoor echt wel tot de tweede groep. Al reeds enkele jaren proberen we deze prachtige Field Queen's op te sporen in België en de no

Hesston Field Queen 7655

1.030 foto's van @MMaarten

MMaarten
De één vind het maar niks, de andere is er volledig verzot op.
Ik behoor echt wel tot de tweede groep. Al reeds enkele jaren proberen we deze prachtige Field Queen's op te sporen in België en de nog werkende te gaan bekijken.
Wanneer je dan op een ' After maïs party ' bij ons in Lokeren hoort dat er een Field Queen verkocht is aan een landbouwer uit je eigen gemeente, dan spring je echt wel een gat in de lucht!
Wanneer het dan grasseizoen is, beginnen de zenuwen te komen. Als het gras van die landbouwer dan gemaaid is en je ziet het klaar liggen om te hakselen, begint het enorm te kriebelen.
Op 1 mei 2019 was het dan zover. Op de dag van de arbeid mocht deze gele koningin de strijd aangaan met het gras.
Alvast een dikke pluim van mij voor de landbouwer, die er zijn werk van maakte om de hakselaar terug te laten schitteren in zijn volledige glorie.

Meer vind u op deoudedoos.be/

Reacties

MF 2725
Schitterend!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston Field Queen 7655 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!