Foto van een Massey Ferguson 5460, een Zuidberg fronthef pas maken op de trekker. Hef komt van een oudere Deutz af. Eerst de hef compleet 6cm breder gemaakt zodat hij om de buik van de trekker pastte. Daarna de afsteuning naar achter zelf verder gebouwd. Kost wat lasdraad, een paar lamellenschijven en wat tijd en dan wordt het wel iets! :)

Massey Ferguson 5460

Foto van een Massey Ferguson 5460, een Zuidberg fronthef pas maken op de trekker. Hef komt van een oudere Deutz af. Eerst de hef compleet 6cm breder gemaakt zodat hij om de buik van de trekker pastte. Daarna de afsteuning naar achter zelf verder gebouwd. Kost wat lasdraad, een paar lamellenschijven en wat tijd en dan wordt het wel iets! 😄

Reacties

+2
mf 6150
Strak hoor! Je moest de hef armen dus ook minder laten krommen door het bredere chassis? Vraag me af of dat verbouwen van die heffen nou wel uitkan..
mf 6150
@mf 6150
Correctie dat krommen van die hef armen is helemaal niet nodig excuus
RobVolvo
@mf 6150 Nee idd, de voorkant blijft gewoon origineel waar het hefgedeelte zelf zit. Heb beide zijplaten gewoon 3 cm laten verspringen, zodat ie van 50cm naar 56cm totaalbreedte ging. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5460 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!