Foto van een Geen Geen. Foto is geplaatst door Albert Peters op 15-11-2019 om 20:16:46, met 11 reacties.

Geen Geen

Albert Peters
Foto van een Geen Geen

Reacties

+2
Albert Peters
De lashal van de 2e Bergambachtleiding
+3
wim-same
@Albert Peters Een serie indrukwekkende foto's Albert. Ik heb nooit aan dit werk gewerkt, maar omdat het zo dicht bij mij in de buurt was heb ik er wel veel van gezien. De eerste Bergambacht duin waterleiding ( betonnen leiding ) liep bij ons door het land heen. Er moest een nieuwe leiding komen op een ander tracé in verband met de bouw van de woonwijk Westergouwe. ( woonwijk van Gouda )
+1
Albert Peters
@wim-same deze foto s heeft de dochter van
v d Heuvel gemaakt
+1
wim-same
@Albert Peters Dochter van Leen van de Heuvel. Prachtig. Leen had ook nog een zus,.... en die ging vroeger in het weekeinde ook mee stappen. Mooie tijd geweest.
+1
wim-same
@Albert Peters Leen van den Heuvel had ook wedstrijd duiven, en daar heeft hij nog een eens grote prijs mee gewonnen. Hij kon gelijk een nieuwe Deutz-Fahr kopen, en zonder lease zeg maar. Hij hield nog iets over.
Albert Peters
@wim-same het was zn zus ik geloof dat ze Lena heette maar het is ook 29 jaar geleden
Dat is toch best lang
wim-same
@Albert Peters Hun vader, Jan van den Heuvel, ( Jan Brul, en later Jan Gas ) heeft goede zken gedaan. Gasleiding door zijn land, en hij er meer land bij en een goede brede en geasfateerde stoep. Jan was boer en vee handelaar, hoorde hem overal boven uit vandaar de bijnaam "Jan Brul" Toch een mooie en eerlijke vent. Hij durfde tenminste te zeggen wat er op zijn hart zat. met zijn dikke BMW. En zo kwam hij afrekenen bij zijn boeren klanten. open en eerlijk. en zeggen waar het op stond.
a3vandiejen
@wim-same prachtige verhaal.
+1
wim-same
Dat was Lenie Albert. Prachtig. Ik word hier toch wel emotioneel van.
a3vandiejen
@wim-same zoms toch weer die goeie ouwe tijd Wim.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!