Foto van een Case International 845 XL PlusOrignele nederlandse folder van de 845/856 xl plus. Uitgegeven door Boeke Heesters uit Lelystad.Zo schoon van binnen is de 844 hier helaas niet meer...

Case International 845 XL Plus

Sanderrr
Foto van een Case International 845 XL Plus
Orignele nederlandse folder van de 845/856 xl plus. Uitgegeven door Boeke Heesters uit Lelystad.
Zo schoon van binnen is de 844 hier helaas niet meer...

Reacties

schluterman
Die folders ken ik inderdaad nog wel van boeke heesters haaren
+1
mdoornekamp
Lijkt of de stoel naar links staat
Rega
@mdoornekamp Klopt, met de zijdelingse verstelling in het midden staat hij nooit exact recht!
hobbyboer
@mdoornekamp
Het lijkt raar maar het werkt een stuk beter zo, mooi met je been en knie precies recht voor het zwaarst trappende pedaal.
Gedraaid zitten om achterom te kijken vind ik ook fijner zo.

Wij hadden hier vroeger 3 oude renaults waar bij alle 3 een keer een nieuwe stoel in is gekomen en bij de 2 die ik heb gedaan heb ik ze ook bewust uit het midden gezet.
+2
SJB533
@valmet6400power
Dit is een mooie foto. De versnellingspoken zijn hier geplaatst, als een Ergo-S, daarachter zie je de hydraulische ventielen. De types tot en met 1984 hadden de versnellingspoken daarin, en de hydrauliekventielen werden achterin bediend, achter de console van de hef, bij de aftakasvoorkeuze. De console van de hef was trouwens zo, vanaf 1983, daarvoor was de hef mechanisch.
valmet6400power
@SJB533
Okee! Weer wat geleerd over Case dus! Interessante en bepalende ontwikkeling wat betreft ergonomie!
+1
SJB533
@valmet6400power
International nog, destijds. Enige wat onder de vlag van Tenneco (Case/DB) doorgevoerd werd zijn een nieuwe kleurstelling, nieuwe neus (Case/DB neusje zeg maar), CFWD + 40 kmh, en de Plus-uitvoering met z'n digitale dashboard.
+3
rommert14
@SJB533 dit inderdaad veel mooier, als ik zo'n foto zie denk ik: maakten ze ze nog maar nieuw 😔
+1
stijn-de-bock
@rommert14 ik heb er een die heel netjes is hoor al zeg ik het zelf
+1
rommert14
@stijn-de-bock ik niet helaas 😔
+1
jesperb
Mooie trekkers! In de jonge jaren veel mee gereden, met een fikse flam uit de pijp 's avonds met de laatste vracht aardappelen naar de schuur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!