Case IH Puma 165 met avs oogstwagen. Deze oogstwagen hebben we opmaat gemaakt voor  een klant die bloemkolen kweekt. Foto is genomen op de autokeuring.

Case IH Puma 165

453 foto's van @Saeghershof

Saeghershof
Case IH Puma 165 met avs oogstwagen. Deze oogstwagen hebben we opmaat gemaakt voor een klant die bloemkolen kweekt. Foto is genomen op de autokeuring.

Reacties

Mdbm
Mooie combinatie.
stijn-de-bock
De autokeuring, dat kennen ze in Nederland niet op de manier da we het in België kennen.
Saeghershof
@stijn-de-bock da weet ik niet. Hoe zit het daar dan bij de buren?
stijn-de-bock
@Saeghershof daar kan misschien beter een Nederlander op antwoorden,ik dacht dat ze in Nederland geen autokeuringstation hebben maar dat keuringen bij de dealer gebeuren maar weet het zelf ook niet helemaal.
+1
hoest
@stijn-de-bock
De gewone jaarlijkse keuring wordt inderdaad Door de gewone dealer of iig Door een erkende garage gedaan. Geïmporteerde auto's/zelfbouwprojecten moet je volgens mij wel bij een keuringsstation van rdw laten keuren om een kenteken te kunnen aanvragen
Saeghershof
@hoest dus als ik het goed begrijp worden auto vrachtwagens enz gekeurd in erkende garage waar ze ook onderhoud kunne krijgen?
cb6520
@Saeghershof ja klopt en dan moet ook de persoon die de keuring doet daarvoor zn papiertje hebben. Garages worden steekproefsgewijs gecontroleerd
caseboy
@Saeghershof personenwagens, lichte bedrijfwagens en normale vrachtwagens worden bij RDW erkende garages gekeurd door monteurs die hun keurpapieren hebben. Deze moeten als ik het goed heb elke 2 jaar op curses om deze papieren te behouden. ADR voertuigen en bussen voor personenvervoer (ik denk met meer als 9 zitplaatsen) worden bij het RDW gekeurd.
Als er een keuring bij een garage word uitgevoerd kan een steekproef toegekend worden en dan komt een keurmeester van het RDW hem nog een keer helemaal keuren en als de garage fouten heeft gemaakt of dingen over het hoofd heeft gezien kan de garage en keurmeester punten verliezen. Als je teveel punten verliest komen er sancties en dat kan oplopen tot het verliezen van keurbevoegtheden.
Jonasversch
Is het ook niet dat in Nederland de nummerplaat bij het voertuig blijft?
hoest
@Jonasversch
Ja klopt een voertuig houdt zijn hele leven dezepfde nummerplaat. Als er eentje verloren wordt of kapot gaat opzoek kun je wel een nieuwe krijgen maar daar komt dan een klein eentje bijop te staan volgens mij om aan te geven dat het een vervanger is.
Als ik het mij goed herinner van de theorie lessen tenminste. Komt tenslotte eigenlijk nooit voor dat je een nummerplaat verliest en als hij onbruikbaar beschadigd is is het voertuig meestal ook wel total loss

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!