Het persen van hooi in kleine balen wint de laatste jaren terug weer wat populariteit. Heel wat hobby landbouwers of actieve paarden en schapenlandbouwer zijn verzot op de kleine pakjes hooi. Ten huiz

Kemper balenwagen

MMaarten
Het persen van hooi in kleine balen wint de laatste jaren terug weer wat populariteit. Heel wat hobby landbouwers of actieve paarden en schapenlandbouwer zijn verzot op de kleine pakjes hooi.
Ten huize Van Hullebusch uit Knesselare zijn ze hobby landbouwer en oldtimer verzamelaars. Dit gaat gelukkig zeer goed hand in hand en ze gebruiken een deel van de oldtimer collectie voor de veldwerken.
Hun Steyr 650 mag tijdens de hooiwerkzaamheden de gepreste pakjes oplader met een Kemper Express ballen automat.
Oorspronkelijk komt de Kemper van bij een landbouwer uit provincie Henegouwen in Wallonië, waarna een liefhebber uit de streek bij ons de machine kocht en later deze bij Familie Van Hullebusch is beland.
De wagen kan ongeveer 125 balen laden op de wagen en rechtstreeks lossen op een hooi zolder of dergelijke.
Een handige machine die veel arbeid verlicht.

Meer vind je op deoudedoos.be/ !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kemper balenwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!