Foto van een Riecam RBM 300, bezig met bieten rooien in de poolse Weichsel-delta. Najaar 2019.Met @ronald73 op de rooier.

Riecam RBM 300

114 foto's van @ronald73

ronald73
Foto van een Riecam RBM 300, bezig met bieten rooien in de poolse Weichsel-delta. Najaar 2019.
Met @ronald73 op de rooier.

Reacties

stijn-de-bock
Mooie foto
+1
ronald73
@stijn-de-bock Jij bent snel, Stijn 😉 Deze foto heeft een werknemer gemaakt.
ronald73
De oude rooier van @henri-reintjes
MaxxuM4ever
En hoe waren uw bieten? Voldoende regen gehad en niet te heet van de zomer?
ronald73
@MaxxuM4ever Vandaag worden mijn laatste bieten opgehaald, opbrengst lijkt gemiddeld. Wel erg lage suikerpercentages dit jaar. Tot op dit moment is het fabrieksgemiddelde 16,3%. Bij mij helaas nog wat lager zelfs 😞
RVM
@ronald73 ben zo te zien al een keer of 2 vlakbij je geweest. Heb indirect een paar klanten in elblag.
ronald73
@RVM Je maakt mij wel benieuwd wie dat zijn.
Maar eh, mocht je als je daar in de buurt bent ooit eens trek hebben in koffie uit een normaal koffiezetapparaat... 😉
RVM
@ronald73 groentetelers. Ik verkoop preiplanten via een Dealer in Polen. Telers zijn Jezierski en Baranowski.
ronald73
@RVM Die Jezierski ken ik wel, Rafał dan, z'n ouders ken ik niet. Ik rij altijd langs z'n boerderij als ik naar de stad ga winkelen ed. Ik boer in een dorp verder van de stad af als hij, maar ik heb ook land in zijn dorp.
RVM
@ronald73 ouders wonen voor aan de straat denk ik? Hij heeft zelf een mooie bungalow achter het bedrijf liggen. Zie je niet van de weg uit. En nog een oude Claas combine in de struiken als Ik het goed Heb. Is nu een paar jaar geleden. In Puck ten noorden van Gdansk kom ik vrijwel elk jaar.
ronald73
@RVM Aan het oude huis langs de straat hangt al een tijdje een bordje met 'TE KOOP' en de Claas combine staat sinds een jaar al onder het afdak van een nieuwe loods.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Riecam RBM 300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!