De Deutz-Fahr DX 6.30, het is en blijft een iconische tractor die bij heel wat loonbedrijven liep vroeger. Voor mij alvast een trekker die mijn jonge jeugd kleurde, door een loonwerker die in onze buu

Deutz-Fahr DX 6.30

MMaarten
De Deutz-Fahr DX 6.30, het is en blijft een iconische tractor die bij heel wat loonbedrijven liep vroeger.
Voor mij alvast een trekker die mijn jonge jeugd kleurde, door een loonwerker die in onze buurt altijd kwam werken met deze tractoren.
Anno 2019 zie je er af en toe wel nog in België, zo vonden wij deze zomer bij landbouwer Callewaert uit Gits (B) deze Deutz-Fahr DX 6.30 die toch wel een vrij opvallende machine meehad.
Verzamelwagens zie je her en der wel eens, voornamelijk bij strohandelaren, maar deze Bale Baron (een naam die klinkt) is op zijn minst gezegd een opvallende verschijning en is van Canadeese oorsprong.

Meer over dit uniek duo, dat vind u op deoudedoos.be/

Reacties

+1
deutz d25s
Prachtig!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!