Dit model was ook al in Zwolle te zien bij iemand op de stand, maar wou m hier ook nog even posten. Deze machine is helemaal opgemeten bij mn vorige werkgever en daarna zo realistisch mogelijk nagemaa

Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw

Siete
Dit model was ook al in Zwolle te zien bij iemand op de stand, maar wou m hier ook nog even posten. Deze machine is helemaal opgemeten bij mn vorige werkgever en daarna zo realistisch mogelijk nagemaakt. Jaren terug al mee begonnen met volledig zelfbouw, maar omdat alles met de hand moest kreeg ik het niet zoals ik wou en heb ik het model opzij gelegd. Begin dit jaar heb ik het weer opgepakt omdat door de huidige technieken meer mogelijk is. Nu is het geworden zoals ik het in gedachten had.

Reacties

+1
SJB533
Mooie machine geworden, Siete!
Siete
Dank je. Heeft een paar jaar geduurd maar goed
Albert Peters
Knapwerk je moet wel veel geduld hebben
Siete
@Albert Peters
Het is wat een uitlaat klep voor me. Mag graag wat om prutsen, en zo heb je met slecht weer ook wat om handen. Als het dan ook nog lukt is het t geduld waard.
+2
7920
Vakwerk
CaseCS130
Prachtig, heb hem volgens mij wel gezien in Zwolle. Was daar jaren niet geweest, maar de 3d printer heeft de zelfbouw een mooie boost gegeven geloof ik. Waren vele mooie gedetailleerde modellen.
Siete
@CaseCS130
Zou kunnen. Stond bij @ej-van-de-voort op de stand. 😁
Ja je kunt zoveel meer details in een model krijgen dankzij die printers. Ook doordat je bepaalde delen nu uit 1 stuk kunt maken is er meer mogelijk. Velen denken dat het er makkelijker van geworden is, maar dat is ook weer wat te kort door de bocht. Er moet nog heel wat gebeuren voor een model zo op tafel staat 😅
+1
CaseCS130
@Siete Ja dat geloof ik best. Is ook een hele andere manier van werken natuurlijk. Maar biedt wel hele mooie mogelijkheden.
T.Tanis
Mooi👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!