Dit model was ook al in Zwolle te zien bij iemand op de stand, maar wou m hier ook nog even posten. Deze machine is helemaal opgemeten bij mn vorige werkgever en daarna zo realistisch mogelijk nagemaa

Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw

Siete
Dit model was ook al in Zwolle te zien bij iemand op de stand, maar wou m hier ook nog even posten. Deze machine is helemaal opgemeten bij mn vorige werkgever en daarna zo realistisch mogelijk nagemaakt. Jaren terug al mee begonnen met volledig zelfbouw, maar omdat alles met de hand moest kreeg ik het niet zoals ik wou en heb ik het model opzij gelegd. Begin dit jaar heb ik het weer opgepakt omdat door de huidige technieken meer mogelijk is. Nu is het geworden zoals ik het in gedachten had.

Reacties

john deere 8360r
Mooi gemaakt Siete.. echt vakwerk
+1
Siete
Dank je. 😄
Netjes verkoop je hem ook?
Siete
@johndeere6910forever
Er zijn een paar gemaakt voor de verkoop. Dit was in het begin te bouw al afgesproken. Weet alleen niet of en zo ja hoeveel er nog gemaakt worden. Er zit zo vreselijk veel werk in.. Dat is achteraf behoorlijk tegen gevallen.
+1
wim-same
Deze kocht ik verleden jaar op de beurs in Zwolle. De jouwe is nog fijner gedetailleerd. Prachtig.

(klik om te vergroten)

Mc Hale 998
+2
Siete
@wim-same
Dank je. Heb deze wel zien staan volgens mij. De details zijn idd anders, maar ben bang de prijs ook. 😅 Omgerekend verdienen we er niet veel aan, maar het blijft een kick als alles lukt zoals je het in je hoofd hebt.
+2
bob de bouwer
Ziet er prachtig mooi uit
+2
arjanvw
Fantastisch gedaan!👍net echt!!
+1
Fendtpower312
Super mooi ding geworden👌🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!