Het hakselen van mais, voor menig boerenzoon en liefhebbers van machines is het de mooiste tijd van het jaar. Dat merkten we ook na onze twee edities van de Retro Oogstdag die we organiseerden. Een ei

Fordson Dexta

MMaarten
Het hakselen van mais, voor menig boerenzoon en liefhebbers van machines is het de mooiste tijd van het jaar. Dat merkten we ook na onze twee edities van de Retro Oogstdag die we organiseerden. Een eigen oude hakselaar werd een hot item in Vlaanderen, heel wat liefhebbers zochten en vonden zo een hakselaar, hetzij gedragen, hetzij zelfrijder.
Deze vriendengroep, die opereren onder de naam ' Team Buzze' en op onze eerste edtie van de Retro Oogstdag reed de man met de John Deere 510 en de PZ hakselaar al mee met een andere hakselaar. Toch kriebelde het nadien enorm om een eigen hakselaar in zijn bezit te hebben. Zo gezegd zo gedaan en in 2017 kwam er deze PZ hakselaar.
We nodigden deze vriendengroep uit op ons evenement om te demonstreren met hun machines en het weekend voor het evenement in 2018 werden alle machines uitgehaald en uitvoerig getest of alles nog 100% draait.
Wij gingen toen onder een stralende zon gaan kijken en schoten enkele plaatjes.
Hier zijn de John Deere 510 met PZ te zien en daarnaast een Fordson Dexta met een Krone vierwielwagen.

Meer vind u op deoudedoos.be/

Reacties

+2
Towaberg
Veel mooier wordt het niet🤩
+3
MFPOWER06
Machtig mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!