Foto van een Ford 2600. Geplaatst door jammermaarhelaas op 02-12-2019 om 00:35:03, met 12 reacties.

Ford 2600

Foto van een Ford 2600

Reacties

sassinga
Mooie 2600 en als ik het goed zie ook nog met hydr. besturing. Wat een aparte aanbouw van de voorlader. Is dit soms een Wifo. Ook de mestwagen ziet er goed uit, met de 4610 ervoor?
jammermaarhelaas
@sassinga

Klopt, voor de mestwagen staat de 4610. Voorlader ooit gebruikt gekocht bij een kleine lmb, lijken twee achterladers waarvan een voorlader gemaakt is, werkt goed, alleen zwaar in eigen gewicht, merk staat er niet op.
2600 heeft hydraulische stuurbekrachtiging, toen we hem als occasion zagen staan vonden we dat wat overdreven, maar hebben daar sindsdien veel plezier van gehad.
sassinga
@jammermaarhelaas Dan komt de hydr. besturing wel heel goed van pas met de voorlader, anders is het wel zwaar sturen. Is zo wel een heel mooie trekker. Een 2600 met hydr. besturing zie je in nederland niet veel.
+1
a3vandiejen
Prachtig.
a3vandiejen
@jammermaarhelaas Had een mooie trekker geweest voor @Beginnend trekkerfan hahaha.
+1
jammermaarhelaas
@a3vandiejen

Staat ook wel genoemd op haar topic, maar de keus is op iets anders gevallen.
a3vandiejen
@jammermaarhelaas O dat heb ik gemist, maar zag de voorlader en bakkie erachter en moest er gelijk aan denken. Maar was een grapje hoor.
a3vandiejen
@jammermaarhelaas Heb je hem te koop dan?
+1
jammermaarhelaas
@a3vandiejen

Gisteren hebben we er nog wel even de draak mee gestoken, maar hij staat niet te koop, vond het wel een leuk plaatje voor op TF.
a3vandiejen
@jammermaarhelaas Zijn zeker mooie foto's.
+2
@a3vandiejen we hadden het er idd over gehad 😂 mooie trekker hoor!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!