Foto van een Deutz D25. Foto is geplaatst door akodde_Deutz25 op 05-12-2019 om 16:30:19, met 22 reacties.

Deutz D25

akodde_Deutz25
Foto van een Deutz D25

Reacties

+1
stijn-de-bock
Ik zie maar 1 deutz.
akodde_Deutz25
Je hebt helemaal gelijk. Ben net nieuw op de site en nog ff aan het puzzelen
+1
stijn-de-bock
@akodde_Deutz25 komt allemaal wel goed,is altijd even wennen, vragen mag je altijd stellen en welkom op tractorfan.
akodde_Deutz25
Hmmm, ja komt idd wel goed. Zoals je ziet is het niet de allermooiste en nieuwste. Als hobby-project aangeschaft om wat dingetjes hier te kunnen doen. Ik heb de komende tijd wel wat zaken aan te pakken: uitlaatspruitstuk en uitlaat is gescheurd, accu en accukabels zijn niet goed meer, en stuur heeft veel speling... Maar met wat rust en aandacht lijkt het een leuke aanschaf te zijn. Heb je wellicht een goed adresje voor een passende accu? En voor de overige onderdelen? (Ik kwam al histoparts en Korporaal services tegen,....
+1
stijn-de-bock
@akodde_Deutz25 voor deutz zou ik eerder kijken bij STIO OF DELEGRO.
+1
akodde_Deutz25
Ik neem je tip mee! @stijn-de-bock
+2
deutzisthebest
@akodde_Deutz25

De lokale Deutz dealer is ook een goede start voor technische ondersteuning.
+1
john deere 7810
@deutzisthebest

je haalt me de woorden uit de mond 😉 levert je veel meer op. die vertellen je er even wat bij, en vragen kun je ook stellen. een beetje dealer kijkt ook even mee naar een geschikte prijs of een goed advies. en hebben bijvoorbeeld al veel meer ervaring met imitatie wat wel wat is en niet wat is.
akodde_Deutz25
Ook die houd ik in de gaten!
@deutzisthebest
+2
Towaberg
T is een hele mooie, goede banden en de carrosserie ziet er nog vrij strak uit. Mooie basis als je het mij vraagt👍@akodde_Deutz25
akodde_Deutz25
@Towaberg dank je wel. Treeplank aan linkerspatbord moet wel gelast worden.. Maar in de basis lijkt het geheel me prima. Vandaag trouwens accukabels en accu aangesloten. Bij starten ging het redelijk goed, maar het leek wel dat toen de motor een klapje maakte dat de startmotor door ging draaien zonder aan te drijven. Is iemand er bekend mee wat dit kan zijn?
+2
deutz d25s
Zou hem ook terug op originele breedte zetten, dat zal al mooier ogen en neemt ook minder plaats in beslag. 😉
akodde_Deutz25
@deutz d25s Ga ik zeker doen. Weet jij iets van aanhaalmomenten van de wielmoeren (achter)? Ik heb ff gezocht, maar kan nog niets vinden...
+1
deutz d25s
@akodde_Deutz25 Heb zelf de wielen los gehad van mijn D25s. Gewoon goed vast zetten dan wat rijden en nog is aanspannen. Zo heb ik het gedaan, geen momentum dus, maar dit werkt ook wel. Succes!
+1
akodde_Deutz25
@deutz d25s Haha, zo praktisch kan ie natuurlijk ook gewoon. Ik had zo'n momentsleutel liggen en wilde hem nu ook wel eens gebruiken.... Wielen zijn ondertussen (achter) op smal gezet. Voor krijg ik 1 moer nog niet los (helaas)
deutz d25s
@akodde_Deutz25 Al eens met een buis op de sleutel geprobeerd? Klinkt een beetje ouderwets maar werkt wel top. Was de enige manier waarop ik mijn moeren los kreeg bij mijn Deutz haha.

Als dat niet werkt goed heet stoken dat werkt ook goed, nadeel is wel dat je wel een nieuwe moer nodig hebt.
+1
akodde_Deutz25
@deutz d25s Die buis had ik inderdaad al bedacht; daarmee kan ik veel kracht zetten... Maar de moer draait helaas mee en omdat die klem zou moeten zitten zit daar geen ruimte om er iets op te zetten om hem tegen te houden... Zaterdag maar eens aan mijn garageman vragen...
+2
deutz d25s
@akodde_Deutz25 laat het maar weten of het gelukt is,👍 en misschien met een fototje er bij.😉
+2
akodde_Deutz25
Hey guys, mijn eerste stappen op deze site worden wel erg leuk door jullie reacties! Fijn, ik ga even wat rondpuzzelen en goed om te zien dat er de nodige Deutz-fans/ -liefhebbers zijn!
+2
deutzisthebest
@akodde_Deutz25

Helemaal vergeten,
Welkom hier! . Schroom je vooral niet om vragen te stellen en te neuzen door alle topic en foto's.

Foto's van je eigen trekker worden hier altijd gewaardeerd!
akodde_Deutz25
@deutzisthebest Dank je. Ik zal nog wel wat posten een dezer dagen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!