Foto van een Onbekend miniatuur, weer eentje er bij voor de collectie. Foto is geplaatst door catfan55 op 08-12-2019 om 15:00:31, met 3 reacties.

Onbekend miniatuur

catfan55
Foto van een Onbekend miniatuur, weer eentje er bij voor de collectie

Reacties

Siete
En het bloed kruipt weer waar t niet gaan kan. Prachtig als je zo de machines na kunt maken waar je mee werkt. Laat je dingen als stickers en onderdelen nu uit NL overkomen of kun je dat daar ook gewoon krijgen? Heb geen idee hoe erg de modelbouw daar speelt eigenlijk.
+1
catfan55
@Siete Dat is altijd zo he. maar verkijk je er maar niet op. Die silage opbouw op die vrachtwagen staat hier al 2 jaar ongespoten in de kast 😅 moet nog "even" tijd voor gemaakt worden

Er zit hier in de stad een grote modelbouwwinkel waar ik het meeste wel kopen kan, lijm, gereedschap, evergreen, messing.... noem het allemaal maar op. De sticker laat ik nog steeds uit NL komen, hoewel dat al een hele tijd terug is dat er wat verstuurd is deze kant op. Ik hoop dit winter de 2 silage wagens af te maken zodat ik me er niet elke keer aan hoef te ergeren als ik er naar kijk dat ze nog steeds niet gespoten zijn haha. Ik zou graag meer doen maar realiteit is dat ik het gewoon te druk heb. Het is op dit moment eigenlijk alleen verzameling, niet zo zeer meer bouwen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend miniatuur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!