Toen we onderweg waren naar Panningen, deze zomer.. Geplaatst door Schluterfan op 08-12-2019 om 19:38:04, met 10 reacties.

Schlüter Meerdere

Toen we onderweg waren naar Panningen, deze zomer.

Kies voor grondgebonden!

Landbouwgrond te koop of te huur. Dagelijks nieuw aanbod met diverse percelen.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

mike_v
Vanuit Schoondijke kom jij door Beringen (B) als je naar Panningen rijdt? Moet toch een kortere weg zijn? 🙈
+2
Schluterfan
@mike_v

Zoveel korter kon die niet. Er waren verschillende mogelijkheden. Zo werd ik langs het kanaal Herentals-Bocholt gestuurd, maar daar mag je met de trekker niet langs.

De andere route stuurde mij door Antwerpen en dat zag ik met een trekker niet zitten, ook van de eventuele emissiezones.

Ook was ik met de eigenaar van de combinatie die je op de foto ziet overeen gekomen samen te rijden, bij toeval liep de andere route op amper 10km van bij hem vandaan.

Er is wel wat studie aan vooraf gegaan. Veel kijken via google maps, streetview, maar ook praten met anderen die het mij voordeden of gelijkaardig ritten gedaan hebben.

Maar al bij al een van de mooiste avonturen uit mijn leven tot nu toe. Ik zou het zo terug doen.
mike_v
Is inderdaad een hele opgave om zo'n trip uit te plannen @Schluterfan.
schluterman
Was een hele tocht voor jullie
+1
Schluterfan
@schluterman alles bij elkaar dik 460km.
Dat was echt genieten dat geluid van een boring 112 😍
Kramer U800
Zal wel een hoop bekijks hebben gehad met dat hele span!
+1
Schluterfan
@Kramer U800

Ja af en toe als ik even de benen strekte kwam er iemand een babbel doen. Ben onderweg ook op de foto gezet door een Tfer terwijl ik het niet door had. In Panningen zelf kwam er ook iemand bij mij die mij had zien rijden in de buurt van Stekene.

En op het evenement zelf ook een hoop vrienden, kennissen, maar ook tot die dag nog voor mij onbekenden gesproken die van mijn trip gehoord hadden en kwamen horen hoe de reis bevallen was en mij een hart onder de riem kwamen steken voor de terugreis. Daar ben je na de reis toch even stil van!
Kramer U800
@Schluterfan Ja leuk wat je dan allemaal mee maakt op zo'n evenement en onderweg!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!