Wij, de bemanning van de Iveco Trakker 4X4 #531, stellen ons graag even aan je voor. Coureur:  Michiel BecxLeeftijd: 44 jaarWoonplaats: Vessem (NB)Beroep: Eigenaar Becx Verhuur en ExpandableDakar Deel

Iveco Trakker

Wij, de bemanning van de Iveco Trakker 4X4 #531, stellen ons graag even aan je voor.



Coureur: Michiel Becx

Leeftijd: 44 jaar

Woonplaats: Vessem (NB)

Beroep: Eigenaar Becx Verhuur en Expandable

Dakar Deelname(s): 2019

"Opnieuw een grote uitdaging voor mij! Nadat we in veel autosport categorieën en nog meer verschillende type voertuigen hebben deelgenomen aan wedstrijden over heel de wereld, staat ons weer een nieuw avontuur te wachten; Met een truck deelnemen aan de zwaarste rally ter wereld. Wij zullen een ondersteunde rol vervullen voor de kopmannen van het team, om ze bij te staan als zij onverhoopt in de problemen komen."


Navigator: Edwin Kuijpers

Leeftijd: 51 jaar

Woonplaats: Casteren (NB)

Beroep: Eigenaar Truck Door Service en AluShutter

Dakar Deelname(s): 2019

"Opnieuw komt er een droom uit! Na vorig jaar voor het eerst kennis gemaakt te hebben met de oerkrachten van 'de Dakar' krijgen we een herkansing maar nu in team dat meedoet voor de prijzen! Het is fantastisch om in een team te belanden, waar je vroeger als jong manneke van hebt gedroomd!”

Monteur: Bernhard der Kinderen

Leeftijd: 58 jaar

Woonplaats: Oirschot (NB)

Beroep: Truck monteur Den Engelsen Bedrijfsauto’s

Dakar Deelname(s): 14x
Winnaar in 2007 met Hans Stacey

“Komend jaar wordt mijn 15e deelname aan Dakar. Ik heb op alle continenten deelgenomen en zelfs een keer de hoogste trede mogen beklimmen van het Dakar podium. Dit jaar heb ik weer een mooie uitdaging om, met deze twee autosport creatievelingen, als snelle service te zorgen dat team de Rooy zonder problemen de finish gaat halen.”

Reacties

IVECO TRAKKER 4X4

# Vermogen: 1000 Pk

# Koppel: 800NM

# Topsnelheid: 140 km/h

# Transmissie: Allison Automaat

# Gewicht: 10.000 Kg+

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iveco Trakker en hebben de trefwoorden dakar , dakar 2020 en persfoto geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!