Foto van een Case International 695 XlIn de wintermaanden begrazen mijn schapen wat gras op afstand waar ik met de wagen niet bij kan om bij te voeren. Daarom dit half doorgeslapen Ibc vat in de front

Case International 695

Mdbm
Foto van een Case International 695 Xl
In de wintermaanden begrazen mijn schapen wat gras op afstand waar ik met de wagen niet bij kan om bij te voeren. Daarom dit half doorgeslapen Ibc vat in de fronthef. Hier doe ik een voorraad voordroog in om 2 hooiruiven bij te vullen.

Reacties

Fendt926Driver
Mooi uitgedacht.
En waarom voorin en niet achterin de hef?
+1
Mdbm
@Fendt926Driver Bij klusjes op en rond het erf vind ik het veel gemakkelijker met de hefmast in de fronthef. Dan heb ik veel beter zicht op het werk zonder de hele tijd achterom te moeten kijken.
Als ik ver over de openbare weg moet is het wel lastig in de fronthef. Het is wel een doorkijkmast, maar je gezichtsveld wordt toch fel beperkt.
inspecteurfendt
@Mdbm merk je veel verschil in stabiliteit met de hefmast voor of achter?
+1
Mdbm
@inspecteurfendt Bij deze trekker hangt hij eigenlijk nooit achter. Vaak heb je last van een lichte neus, maar is verder wel stabieler. Hoewel ik vooraan ook geen klagen heb. Ik doe bij het werken de fronthef ook maar een 10tal cm van grond. Het is altijd wel wat opletten als je de last hoog hebt bij het draaien, maar dat is bij een frontlader of kniklader ook zo.
a3vandiejen
Gaat goed zo me deze mooie trekker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 695 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!