Foto van een Krone bijna klaar alleen zijverlichting nog aansluiten. Geplaatst door stegboer op 15-12-2019 om 09:40:07, met 12 reacties.

Krone krone

Foto van een Krone bijna klaar alleen zijverlichting nog aansluiten

Reacties

a3vandiejen
Heel mooi.
john deere 7810
Plaatje geworden 😉
Mdbm
Hij is zeker mooi geworden. Zet je ook nog Krone op de zijpanelen of stond dat er bij dit model niet op?
stegboer
@Mdbm was ik nog wel van plan. Stond er vroeger wel op ja
JvH 1120
Ziet er inderdaad erg netjes uit is deze nu hydraulische geremd ? Of kun je hem ook met de trekker hydroliek kiepen.
stegboer
@JvH 1120 kan allebei oplooprem is jaren geleden al vast gelast dus werkt niet meer en toen heb ik er maal een cilinder tussen gezet en dat werkt mooi. Je kunt hem met de hand kiepen maar ook met de trekker
JvH 1120
Hoe heb je dat van dat kiepen gemaakt kraan er tussen of wat ik heb van de week een bergmann gekocht en deze kan je alleen met de hand kiepen
john deere 7810
@JvH 1120

Denk gewoon een T-stuk tussen de leiding naar de cilinder, daar een slang aan, kraan van de handpomp dicht (zakken) en klaar.
JvH 1120
Daar had ik niet aan gedacht ik dacht inderdaad aan een T stuk en dan een afsluiter naar de handponp weet je zeker dat je je handpomp niet vol olie pompt.
stegboer
@JvH 1120 bij deze zit de slang aan het verdeel blok en kiept altijd hoe de hendel ook staat van de wagen
john deere 7810
@JvH 1120
dat is natuurlijk nog beter, kogelkraan erbij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone krone ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!