Wolters Agri - Service (Zwolle) × op de foto met een Fendt 714.

Rondom op nieuwe BKT Agrimax V-Flecto banden

Fendt 714

Wolters Agri - Service (Zwolle) × op de foto met een Fendt 714.

Rondom op nieuwe BKT Agrimax V-Flecto banden

Reacties

arjanvw
Zijn deze beter dan de michelins? Heb ze laatst ook onder een trekker gezien en lijken mij wel mooie banden. Ze ogen wel smaller dan wat de breedte aangeeft. (Heb ze niet nagemeten)
atlaspower
@arjanvw ja klopt, ik heb bkt 710 maar zijn op loopvlak maar 650 breed, ook zitten er minder nokken op,prijs technisch wel heel interessant scheelt meer als de helft met michelin of trellerborg,, maar zijn wel minder goed als de duurdere banden merken
Pascal
@atlaspower
Je hebt denk ik een ander type. Dit is het nieuwe type VF band.
Ik had Xeobibs. Wilde graag dezelfde of soortgelijk weer die op 0,6/0,7 bar kunnen.

Dit is 710 en zijn 708 breed. Afrolomtrek is groter dan Xeo.
En ze zijn wel iets goedkoper (maar niet de helft wat jij zegt).
Prijs zal hem vast ergens inzitten maar voor het aantal uur wat ik per jaar maar maak vond ik het het proberen waard
+2
mdoornekamp
@Pascal deze BKT s vallen vrij groot. Michelin valt erg klein. En Trelleborg slijt als een gek en service is nul.
arjanvw
@atlaspower heb jij dan de 710-70 R38 of de 710-60 R42?
mdoornekamp
@arjanvw volgens mij heeft BKT 60 serie Vf
arjanvw
@mdoornekamp klopt idd.
atlaspower
@arjanvw 710 70 38 , bkt agrimax, de flevo ben ik op internet tegen gekomen voor 1450 euro p st,, , de agrimax rt die ik nu heb koste bij mijn bandenboer toen 1543 exl omleggen p st,, maar kunnen niet zo heel laag in druk,, kreeg ik als advies,, voorbanden 540x65x30 rt koste 695pst,, ook had ik prijsinfo gevraagd voor 650 65r42 agrimax flecto koste daar 1775 gemonteerd ex btw , de rt koste in die maat 1410 gemonteerd
arjanvw
@atlaspower zijn wel scherpe prijzen. Had laatst contact met Kuil banden voor 1050 banden. Je hebt 2 BKT's voor 1 michelin. Voor een mesttank kan het prima zeggen ze, maar voor een zelfrijder houden ze het niet uit.
Pascal
@arjanvw
Ze doen het niet minder zeggen ze. Op velg zijn ze wel smaller maar loopvlak niet.
Ze kunnen ook meer gewicht hebben en je hoeft niet perse speciale velgen te hebben.
john deere 7810
@Pascal

van meerdere merken prijs gehad? lijken mooie banden. hoe is de eerste indruk kwa comfort? vind zelf mitas sft ook niet verkeerd.
Pascal
@john deere 7810
Nee alleen bkt en Michelin. Specifiek VF banden eigenlijk. Op advies van bandenboer uitgegaan.
Kan er nog niet zoveel over zeggen. Moet nog flink wat beluchten maar het weer zit niet echt mee...
arjanvw
@Pascal dat ze op dezelfde velg kunnen is een voordeel, alleen als je naar dit type band wil en nu een 710-70 R38 hebt, moet je toch andere velgen.

De tijd zal het leren, maar geef je groot gelijk dat je de BKT 's eronder gezet hebt.
+1
T.Tanis
Mooie fendt😃
gertdl
Heb ook bkt banden liggen op de velgen voor het wedstrijdploegen ( deze hebben we gekregen van bkt als reclame stunt voor op het wk). ze liggen er nog op omdat ik toen mijn eigen michelin banden had verkocht, maar daar heb ik wel enorm spijt van. die bkt's presteren van geen meter voor mij. ik moet er geen meer hebben, ook niet meer gratis 😄
Pascal
@gertdl
De V-Flecto?
+1
gertdl
@Pascal nee de gewone agrimax op maat 12.4 en 13.6. de v-flecto banden zijn waarschijnlijk niet te vergelijken met de type die ik heb gekregen hoor dus ik ga me speciaal uitspreken over deze type van band die jij hebt. wil alleen maar zeggen dat ik niet altijd uitga van wat veel wordt gezegd "bkt is evengoed maar helft goedkopen dan de dure merken" want ik heb al ondervonden dat ze zeker niet altijd evengoed zijn 😄 .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 714 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!