Foto van een Massey Ferguson 6713SIn geval van nood kan het zo... Foto is geplaatst door JoranK op 17-12-2019 om 11:03:08, met 8 reacties.

Massey Ferguson 6713S

JoranK
Foto van een Massey Ferguson 6713S

In geval van nood kan het zo..

Reacties

CaseCS130
Haha, nu zie je pas hoe groot die eigenlijk is. Kun je zo het hoekblok ook nog helemaal snijden? Of kan je niet strak tegen de wand meer komen?
Fendt926Driver
@CaseCS130 2 uurtjes knutselen en een oude u snijder slopen en je hebt een side shift voor de kuilsnijder
JoranK
@Fendt926Driver Is nog wel x mooi om erop te hebben ja.
@Fendt926Driver hoe ziet zoiets eruit dan? 2 uurtjes is niet lang...
JoranK
@CaseCS130 Hoekblok blijft laatste 20 cm wel zitten. Met andere trekker lukt het wel beter tt de muur te snijden als je ietsje schuin staat,
CaseCS130
@JoranK Ah, dat lijkt me wel vervelend. Maar goed dit is voor nood begrijp ik. En anders @Fendt926Driver eventjes laten komen, dan heb je voor twee uurtjes werk er een sideshift op. Dat kan nooit duur zijn haha.
Stationair snijden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6713S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!