Elk jaar trekken we de maïs in om oude combinaties te gaan zoeken. Zo komen we wel elk jaar eens bij dezelfde mensen. We komen elk jaar bij de landbouwer van deze maïs, die alle voorjaarswerken zelf

Renault 951

MMaarten
Elk jaar trekken we de maïs in om oude combinaties te gaan zoeken. Zo komen we wel elk jaar eens bij dezelfde mensen. We komen elk jaar bij de landbouwer van deze maïs, die alle voorjaarswerken zelf uitvoert met zijn oldtimers.
Voor de maïs te hakselen ging men steeds te rade bij een loonwerker uit de buurt, maar dit jaar schakelde hij zijn vrienden in en die trommelden heel wat afvoercombinaties en een hakselaar op, om een mini oldtimer mais hakseldag te organiseren.
Met een Claas SF 80 van een landbouwer uit de buurt werd gehakselt. Onder de pijp reden onder andere deze Renault 951-4 met een Record silagewagen, speciaal aangekocht voor de hobby!
Deze combinatie kan zo terug naar eind jaren 70 - begin jaren 80.

Meer over deze mooie dag boordevol oldtimer combinaties vind je op volgende link: deoudedoos.be/?page_id=12367

Reacties

+5
tombo
Prachtige filmkes op de oude doos.
Top!!👍
+5
Mdbm
@tombo 👍 ik ben er ook fan van.
+5
wim-same
Prachtige foto, maar ook prachtige hobby.
+4
a3vandiejen
Super mooi altijd, de oude doos.
+3
noordhof
Mooi , en het weer zat ook enorm mee !
+4
olro 61
Prachtig, hopelijk blijft het enthousiasme voor zoiets nog lang in stand.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 951 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!