Foto van een Massey Ferguson 135 met Imants spitter in Noordwijkerhout. Foto is geplaatst door warmerbros op 19-12-2019 om 19:35:06, met 8 reacties.

Massey Ferguson 135

warmerbros
Foto van een Massey Ferguson 135 met Imants spitter in Noordwijkerhout

Reacties

+1
huub
Dat zie je ook niet dagelijks.
+1
manus
Dat was vast niet vandaag Peter
+1
warmerbros
Niet vandaag uit mijn archief, maar we gebruiken deze set straks gewoon weer met kassen planten
+1
a3vandiejen
Prachtig, ik zie vaak jassen op de trekkers bij jullie wat ik altijd heel mooi vind, maken jullie die ook schoon, of zitten er nieuwe jassen bij.
+2
warmerbros
@a3vandiejen heb een keer een oude laten namaken bij Balder in Leimuiden de rest zat erop,of komen via via weer ergens vandaan, ik vind het wel wat hebben en het is lekker warm
+2
a3vandiejen
@warmerbros Heeft zeker wat, en inderdaad ...heb m,n vader horen zeggen dat als hij zout moest strooien voor de gemeente hij blij was als er een Sirocco jas op zat. Jaren 70.
+1
warmerbros
@a3vandiejen ja precies de voorlopers van de cabines

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!