Foto van een Case Maxxum 135 CVX weer netjes op de banden en klaar voor gebruik 💪🏼. Foto is geplaatst door johnderfavo2.0 op 21-12-2019 om 03:41:08, met 23 reacties.

Case IH Maxxum 135

johnderfavo2.0
Foto van een Case Maxxum 135 CVX weer netjes op de banden en klaar voor gebruik 💪🏼

Reacties

arjanvw
Alle machines nieuw gekocht? Zit er een Case dealer vlakbij, dat jullie niet voor JD hebben gekozen?
+1
mdoornekamp
@arjanvw ik denk dat daar meer John Deere dealers zitten.
rommert14
@mdoornekamp wel een mooi avontuur zo, net even wat verder weg 😀
+4
Puma165
@mdoornekamp maar ja, wie wil er nu JD? 🤣🤣🤣
mdoornekamp
@Puma165 ja ik wel😎😎
+2
johnderfavo2.0
@arjanvw de trekker en shovel hebben beide een 70 uur op de klok, de rest is nieuw. De case dealer zit hier inderdaad vlakbij, dat was ook een van de redenen dat we voor case hebben gekozen
+3
T6040
@johnderfavo2.0 je bedoelt dat het klokje 70 uur heeft gedraaid.😅
catfan55
@johnderfavo2.0 waar zijn jullie heen verhuisd? Lijkt op Canada?
casejxu
@catfan55 red deer alberta volgens mij
johnderfavo2.0
@catfan55 Alberta, west of red deer
arjanvw
@johnderfavo2.0 dat is dan wel handig idd. Scheelt het zoveel dat het interessanter is om het hier nieuw te kopen en verschepen dan in Canada het spul te kopen? Of is dat om belasting technische redenen gunstiger?
+1
johnderfavo2.0
@arjanvw sinds dat de wisselkoers dit jaar best wel wat is gezakt Scheele het best wel veel, belasting technisch scheelt het eigenlijk niks
JD 6110
@johnderfavo2.0

Ik bekeek ff hier je profiel met dit verhaal. Jullie oude 6230 mocht je niet mee nemen omdat die schoon moest zijn? Wat bedoel je daar mee?
Hurli356
@JD 6110 mag niets opzitten dat zaden, sporen of ziekteverwekkers kan bevatten. Je mag namelijk geen uitheemse organismen importeren ivm risico's voor verstoring van het ecosysteem.
JD 6110
@Hurli356

Sow. Goed reinigen en ontsmetten binnen en buiten Word dus niks. ?
johnderfavo2.0
@JD 6110 precies zoals @Hurli356 zegt
mdoornekamp
@johnderfavo2.0 dus heel goed schoon spuiten en cabine uitblazen en zuigen is niet voldoende?
+2
catfan55
@mdoornekamp dat is voor ons altijd voldoende geweest. We hebben nooit problemen gehad met importen van machines. Moet gewoon zorgen dat het goed schoon uit ziet en er is niks aan de hand. De 2 deeres die wij vorig jaar gekocht hebben uit Europa hadden zelfs nog modder op moeilijk bereikbare plekken zitten, luchtfilters zaten nog vol Europees stof. is allemaal door de douane heen gekomen. Uiteraard controleren ze er wel op maar het is allemaal niet zo steng als men doet voorkomen hier.
Hurli356
@catfan55 is idd altijd verschil tussen theoretische verhaal en praktijk. Geen idee wat er gebeurt als ze echt streng gaan controleren? Misschien in tijden van besmettelijke ziekten meer?
MulderDeutz1
@catfan55 @mdoornekamp ik heb in het voorjaar een 4-elements hark, 4 shovelbanden en een frontmaaier in een container gedaan naar alberta. Wat op het oog prima schoon, maar zat hier en daar nog we een pluk gras of modder aan. Niks geen problemen mee gehad.
johnderfavo2.0
@mdoornekamp @catfan55 als ze echt willen vinden ze altijd wat natuurlijk, maar wij wouden het risico niet nemen. Een kennis van ons heeft het wel een keer gehad dat ze wat vonden en dat heeft heeft hem toen heel veel geld gekost..
+2
Ries69
De goederen die de je exporteert naar Canada moeten gereinigd zijn door een bedrijf die daar certificaten voor heeft.
Tevens kunnen inspecteurs langs komen (misschien wel altijd) om dit te controleren.
Ik zeg niet dat dit onmogelijk is, je moet gewoon voldoen aan de eisen.
Mijn familie van mijn vaders kant zit in de bloembollen import/export en exporteren wel eens een bijv. een telmachine of verpakkingsmachine van bijv. Creemer of van Nobelen naar hun vestiging in Canada BC. Deze dient echt helemaal schoon te zijn.
Zelfs de kratten die elk jaar terugkomen naar Nederland worden elk jaar gespoeld door een gecertificeerd bedrijf!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maxxum 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!