Een oudere vakantiefoto van een mooie oerdegelijke trekker.. Geplaatst door stijn-de-bock op 21-12-2019 om 06:55:23, met 14 reacties.

Volvo BM 600

Een oudere vakantiefoto van een mooie oerdegelijke trekker.

Reacties

+2
RPCounty
Dat zijn prachtige modellen idd.
a3vandiejen
Werden deze cabines in België gemaakt?
+1
RVM
@a3vandiejen TIM, Frankrijk dacht ik.
+1
RVM
@stijn-de-bock dat is nog een hele mooie en met stuurbekrachtiging
+2
wotan2
Ow... jeugd herinneringen. Ik was hem eigenlijk vergeten, maar de plaatselijke grondverzetter had precies zo een. Die stond standaard voor de dieplader met daarop een rupskraan, prachtige combi.
RVM
@wotan2 die wagen mag dan goed geremd zijn geweest
wotan2
@RVM geen idee, ik was toen 8-10 jaar. Maar als ik nu zou moeten gokken; denk ik dat dat nog weleens vies tegengevallen zou hebben.
RVM
@wotan2 niet toevallig een 800 ipv 600
wotan2
@RVM zou ook kunnen als die met schelpspatborden geleverd zijn, trekker en bedrijf zijn allang weg, en zoals gezegd ik was 8-10 jaar. Maar in mijn beleving was het de zelfde trekker met precies zo'n cabine.
+1
Controle
Tijdens welke vakantie was dat?
+2
stijn-de-bock
@Controle die in vielsalm.
+1
florisrobben
Schitterende foto
+1
collin ihfan
Goede staat nog

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!