Foto van een John Deere MeerdereDe verzameling kan weer schoon de kerst stal in.... Foto is geplaatst door FearTheDeere op 23-12-2019 om 13:14:46, met 8 reacties.

John Deere Meerdere

FearTheDeere
Foto van een John Deere Meerdere
De verzameling kan weer schoon de kerst stal in...

Reacties

+2
gerjan bosie
Is dat een 4240s??
FearTheDeere
@gerjan bosie goed gezien, dat is inderdaad een John Deere 4240S
gerjan bosie
@FearTheDeere geweldige trekker heb er ook zo.n een beetje aan knutselen en prutsen maar wat een geluidje komt er uit heb jij ook wel eens aan de bak geknutseld mijne heeft de b nu kapot en die ligt eruit altijd makelijk als je iemand kent die zoiets gerepareerd heeft??
FearTheDeere
@gerjan bosie ligt de B groep er toevallig uit na een wedstrijdje trekkertrek? Het is namelijk wel een bekend kwaaltje dat de A groep het een keer begeeft na langdurig zwaar trekwerk.. de B groep hoor ik alleen bij mensen die aan trekkertrek doen.
gerjan bosie
@FearTheDeere ja klopt ik heb nu een andere schakelmof deze schiet er uit na verloop van tijd slijtage de nieuwe is ook recht van voren zitten geen schuine kanten meer aan maar nu moet die er nog in
+1
a3vandiejen
Prachtig.
+1
Super mooi😍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!