Foto van een Case International 1455 XL, dubbellucht eraan gemaakt. Foto is geplaatst door Koiter op 23-12-2019 om 16:23:28, met 9 reacties.

Case International 1455 XL

Koiter
Foto van een Case International 1455 XL, dubbellucht eraan gemaakt

Reacties

+1
valmet6400power
Ziet er goed uit zo! Niet overbemeten qua banden of qua uitlaat of wat dan ook. En strak in de lak!

Enige puntje wat ik zou kunnen bedenken is een fronthef? Maar die is ook duur als je hem alleen voor de sier zou kopen..
+3
Koiter
@valmet6400power bedankt 😄 zijn er best zuinig op, voor de hobby komt deze uitlaat erop en deze set banden. Normalieter is deze trekker geheel origineel

Fronthef is ook aanwezig😄die kan aan het moedergewicht hangen waar normaal de frontgewichten hangen. Ik hou wel van originaliteit.

(klik om te vergroten)

+2
valmet6400power
@Koiter
Schitterend! Ik ben ook liefhebber van jullie stijl 😄
Mdbm
@Koiter Welk merk van fronthef heb je dan?
Koiter
@Mdbm Het is een eigenbouw fronthef. Er zijn wel meer van gemaakt kwam ik achter, af en toe kom je ze wel eens tegen. Is een beetje tricky aangezien hij geen steunen heeft naar het koppelingshuis, maar meer dan 750 kg komt er niet aan/kan hij niet beuren, en dat is maar een beetje meer dan een volle set frontgewichten
DANOONTJE POWERR
Quote Reactie van @Koiter:
geen steunen heeft naar het koppelingshuis,

Vaak buj' te bange!

Vroeger met een hefmast voorop kisten van 1000 kilo geladen met Danoontje, nooit problemen mee gehad.
Ruben-Wind
Moet ik me al zorgen beginnen te maken?😜
Koiter
@Ruben-Wind dat is aan jou😝

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!