Mooi als het allemaal een beetje op zijn plaats zit in de kaften.. Geplaatst door stijn-de-bock op 23-12-2019 om 22:27:25, met 6 reacties.

Ford Folder (overige)

Mooi als het allemaal een beetje op zijn plaats zit in de kaften.

Reacties

+2
XC 70
Daar zijn pareltjes bij , vooral de 8 en 9000 serie
van de TW heb ik er ook nog liggen
noordhof
Heel mooi , daar zitten ook al wat spaarcentjes in 😅
+1
stijn-de-bock
@noordhof ben begonnen toen ik 10 jaar was,dus het oude papier van boeren en dealers is nu prachtige documentatie geworden.heb de laatste jaren wel nog wat bijgekocht.maar het meeste was nog gratis,zit allemaal in een mapje en in totaal zijn dat er 120 ongeveer dus 12 meter aan folders.
Fordje-3610
@stijn-de-bock heb je ook van ford 3610 een foldertje
noordhof
@stijn-de-bock mooi, goed voor zorgen ! Hier bij ons is er onlangs een tuinhuis ( bijgebouwtje ) in de fik gevlogen terwijl de eigenaar niet thuis was en er lag blijkbaar ook een verzameling in . (Geen idee welke verzameling maar je komt het maar tegen ! ) De oorzaak was zijn houtkachel !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford Folder (overige) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!