Een terugblik naar de hittegolf van eind juli.. Geplaatst door inspecteurfendt op 24-12-2019 om 15:16:34, met 10 reacties.

Yanmar YM 1510

Een terugblik naar de hittegolf van eind juli.

Reacties

erik9831
Heb jij je nummerplaat al voor de nieuwe ?

mijn 16/12 aangevraagd nog steeds niks. Veel vertraging bij DIV zeggen ze … 😞
+1
inspecteurfendt
@erik9831 Door de eindejaarsdrukte zijn mijn papieren blijven liggen bij de importeur. Gelukkig zijn ze vandaag toegekomen bij de dealer. De verzekeraar is een goede vriend van ons en heeft beloofd van het snel in orde te brengen. 🤞 Mijn tractor staat al 2 weken te wachten in de showroom, werd wel tijd.
Towaberg
Kleine platen worden pas gemaakt als ze een reeks kunnen maken naar het schijnt.@inspecteurfendt
inspecteurfendt
@Towaberg pfffff laat ons hopen dat ze er snel aan beginnen want ik heb er redelijk veel werk voor.
Towaberg
Kleine platen worden pas gemaakt als ze een reeks kunnen maken naar het schijnt.@inspecteurfendt
Towaberg
Heb er ook eens, maanden op moeten wachten🤨@erik9831
erik9831
@Towaberg heb toevallig ook wel het kleine model gevraagd... 😄

Bij een moto van men broer zijn ze ooit zelfs de papieren kwijt geraakt... Ze geven toe dat ze ze gekregen hebben, maar hij moest er maar nieuwe aanvragen. Heeft ook maanden geduurd.

Druk bij dealer of importeur kan altijd wel een keer, maar druk bij DIV daar heb ik men twijfels over 😂 nu is net de periode dat het minste voertuigen ingeschreven worden, doordat ze dan een week of 2 later al een jaar oud zijn. Scheelt altijd in de overname later dan. Helaas overgeleverd aan hun goodwill zeker... 🤔
inspecteurfendt
@erik9831 gisteren telefoon gekregen van de verzekeraar dat mijn tractor niet vooringeschreven is en zogezegd niet in België staat. Hij gaat in januari naar DIV in Gent om het, hopelijk, in orde te brengen. Top service bij Herco machinery 👍😢
erik9831
@inspecteurfendt daar begint hopelijk niet een lange lijdensweg... Hopelijk snel in orde, want je kijkt er altijd naar uit en het kan nooit snel genoeg gaan.

Ik heb ook nog niks, ook al 11 dagen verder na aanvraag.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Yanmar YM 1510 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!