Foto van een John Deere hooibalen persen in Noordwijk. Foto is geplaatst door warmerbros op 27-12-2019 om 10:28:46, met 12 reacties.

John Deere 6020 Serie

warmerbros
Foto van een John Deere hooibalen persen in Noordwijk

Reacties

basia
Oei ; knoperstoring ? Kapotte pakken

John-Deutz ; aan de wielen te zien
+1
bartjuh
@basia of zijn touw is op...
basia
@bartjuh

Of vergeten aan elkaar te knopen
bartjuh
@basia kan ook ja. Kan de beste overkomen natuurlijk
noordhof
@bartjuh dan is hij toch aan het bellen waar ze zitten met die touwen 😂
jehan
@basia nee joh dit is een van de goeie series van john deere
+2
noordhof
New Holland is op dat gebied niet de beste dacht ik , ik gebruik nu af en toe een Welger die al 15 jaar stil stond en alles gebonden van de 1 ste tot de laatste .
basia
@noordhof

Had een oud New-Holland persje (68) onlangs verkocht ; zelf knopers geriviseerd ; nieuwe eigenaar perst ongeveer 1000 pak per jaar ; geen enkel kapot pak .
langeslagdiesel
@basia new holland knoopt met rasspe knopers. Die zijn gewoon goed. Wil niet zeggen dat er nooit iets fout of stuk kan gaan. Dat alle twee de touwen er uit zijn zoals op de foto ( anders liggen er bananen achter de pers) wijst er op dat er meestal geen aandrijving meer is van de koperas en dat de touwen uit de touw houders zijn geslipt door de enorme lange baal die is gemaakt. ( er is geen afslag meer ) meestal als er al storing is, dan is het 1 touw en dat is die gene naast de invoer.
jehan
De chauffeur is niet voor niets aan het bellen ..
warmerbros
Mooi plaatje toch er is van alles op te zien,dat maakt een foto interessant

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6020 Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!