Foto van een Fordson Doe Triple D. Eindelijk zitten de frames aan elkaar. Alles afgesteld en klaar gemaakt naar fabrieksnorm. Spelingsvrij zodat je er normaal mee kan sturen zonder dat hij

Fordson Doe Triple D

612 foto's van @RPCounty

Foto van een Fordson Doe Triple D. Eindelijk zitten de frames aan elkaar. Alles afgesteld en klaar gemaakt naar fabrieksnorm. Spelingsvrij zodat je er normaal mee kan sturen zonder dat hij "bokt" dus op en neer gaan van de voorste trekker.

Reacties

+4
a3vandiejen
Kijk, nu is het helemaal duidelijk. was nieuwsgierig hoe dat nu werkt. Netjes gemaakt.
wim-same
@RPCounty Is dit restauratie of bouw je zelf een nieuwe.? Bij ons in de buurt heeft iemand er zelf een gebouwd.
+2
SJB533
@wim-same
Dit is een hereniging van een gesplitste Doe Triple D.
+6
langeslagdiesel
Ik ben geen uitgelezen ford fan, maar een doe is wel een verhaal apart. Ben dan ook ( even ) je foto collage door geweest om het verhaal achter dit project beter te begrijpen. Als dit project klaar is ben jij 1 van die weinige Nederlanders die een zeer mooie en unieke, rijdende geld belegging hebt waarvoor je niet wakker hoef te liggen dat hij verdampt. Succes met het opbouwen en genieten. Mooi man.
+1
RPCounty
@langeslagdiesel haha dank je wel.👍👍
+2
MF 2725
Schitterend project!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Doe Triple D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!