Foto van een Kuhn Varimaster 122. Foto is geplaatst door jordi 1455 op 28-12-2019 om 18:36:05, met 14 reacties.

Kuhn Varimaster 122

15.833 foto's van @jordi 1455

jordi 1455
Foto van een Kuhn Varimaster 122

Reacties

Waar is dit? Veiling?
+1
john deere 7810
@ronald-deutz-fahr

open dagen jan de winkel goor afgelopen december.
rommert14
@john deere 7810 staat veel zooi zo te zien.
+1
john deere 7810
@rommert14

dat viel nog wel mee, dit was vrij achteraan zegmaar. als het goed is staat er ook uiteindelijk zooi bij de dealer he 😛 je ruilt steeds wat minder in zegmaar. tot het oud ijzer toe.
+3
radium45
@rommert14 Ik heb het idee dat wanneer een bedrijf niks geen ''zooi'' heeft staan de spontane aanloop van eventuele klanten niet bevorderd. Ikzelf rij ook wel eens bij verschillende zaken aan als ik iets zoek. Bedrijven die niks geen inruil hebben staan sla ik over en zodoende zal ik daar ook niet snel voor iets nieuws op bezoek gaan.
+3
casejxu
@radium45 en andersom als ik bij een lmb kom loop ik altijd even door de "snuffelhoek"
jehan
@radium45 wat mij opvalt is dat sommige bedrijven lang niet alles op internet zetten..ze zetten alleen het mooie en duurder spul erop...was laatst bij dealer en zei daar waarom zetten jullie niet alles op internet..dan krijg je veelste veel bellers en drammers . wel jammer nu moet je er naartoe om te kijken .. ikzag dus iets wat ik wou hebben en zei toen nu ga ik lekker drammen over de prijs ..je weet wel dat bedrijf waar jij van de zomer hoeter de koet naar toe moest
radium45
@jehan Ah ja ik denk dat ik weet waar je was haha. Dat groene merk met rode velgen? Maar klopt wel wat je zegt. Zo was ik al een paar weken op zoek naar een goede opbouwzaaimachine, her en der vond ik er wel wat op het net maar heb er ook een hoop gevonden die nergens op een site stonden.
jehan
@radium45 aha en wat is het geworden? en waar komt ie op?
radium45
@jehan Ben er nog niet helemaal over uit. 😬
john deere 7810
@jehan

veel van dat spul staat er voor weinig, soms is een advententie nog duurder 😉 we hebben dat op het werk ook, die tijd wat je achter die klanten "drammerts" aan moet kan nooit uit. en velen willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. iets wat goedkoop is zit ook geen rek in. om een keer garantie te geven als het direct al weer kapot is ook al heeft de klant dat er niet bij in gelult bijv. omdat je het als bedrijf netjes wilt doen.
sallander
@john deere 7810 heb zelf t idee dat de groep sleutelaars steeds kleiner gaat worden, dus ook minder belangstelling voor wat ouder spul
Jotke
Quote Reactie van @jehan:
ze zetten alleen het mooie en duurder spul erop...

PL weet tegenwoordig goed de weg naar de lmb's te vinden. 'T echte ouwe spul( trekkers jaar of 30 oud) of wat niet 100% betrouwbaar meer is gaat naart Oostblok of Afrika en willen ze hier niet eens meer verkopen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn Varimaster 122 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!