Foto van een Ford 3600 waar ik heel veel en goede herinneringen aan heb,hier heb ik tussen mijn 10 en 18 jaar veel uurtjes op doorgebracht. Tis raar maar waar de eerste keer dat ik deze op de foto zet

Ford 3600

+1
stijn-de-bock
Foto van een Ford 3600 waar ik heel veel en goede herinneringen aan heb,hier heb ik tussen mijn 10 en 18 jaar veel uurtjes op doorgebracht. Tis raar maar waar de eerste keer dat ik deze op de foto zet simpelweg omdat dat 20 jaar geleden nog niet zo evident was als vandaag om alles op de foto te zetten,toen koste een filmrolletje nog wel wat geld.hij staat er jammer genoeg wel triest bij maar het is niet anders.

Reacties

+3
wim-same
@stijn-de-bock Hij heeft wel een beetje aandacht en liefde nodig.
+4
stijn-de-bock
@wim-same klopt volledig maar deze is nog best te redden, is technisch vrij goed.ik kan in dit geval ook begrijpen dat de trekker er zo bij staat omdat er een heel triestige historie bij deze boerderij hoort.,te erg om hier neer te pennen maar het is niet anders.
+1
noordhof
😳😥
+1
newholland-
Aai dit is wel heel triest ,kun je toch niet proberen om hem daar weg te halen dit fordje is zo te zien nog wel te redden, eeuwig Zonde☹️
Towaberg
Zonde zonde zonde! Hopelijk komt er snel iemand langs om hem op te kopen!
+1
stijn-de-bock
@Towaberg deze mag nooit weg vrees ik,ik heb er op jonge leeftijd vaak mee gereden, hooischudden met de streling oa,en met de hand volgeschepte bakjes mais en bieten tot in de schuur rijden, en snel scheppen om toch nog een keertje 50 meter te mogen rijden....
+1
Towaberg
@stijn-de-bock voor de kermis moet je wat overhebben 😉
newholland-
@stijn-de-bock hopelijk is het vee de afgelopen jaren beter verzorgd dan de Ford Maar hoe gaat het nu met het Fordje?Aangezien de foto alweer 3 jaar oud is.
+1
stijn-de-bock
@newholland- voor het vee is dit een prima boer die leeft voor en tussen zijn dieren. Voor machines en auto's is het iets minder ja,...de tractor staat nog steeds op dezelfde plaats.
newholland-
@stijn-de-bock zie dat het een groot bedrijf is ,denk als al het vee verzorgd is er weinig tijd voor andere zaken overblijft.
stijn-de-bock
@newholland- heel groot is het eigenlijk niet hoor,de stallen zijn bijna 30 jaar geleden vervangen door de schuur ( toen nieuwbouw) die je op deze foto ziet,op de foto ziet ze er wel groter uit dan in werkelijkheid, de boer is ook bijna 70 en alleen dus ooit houdt het er jammergenoeg ook op.
+1
stijn-de-bock
Het deed me wel wat toen ik deze gisteren in de showroom zag staan.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!