Foto van een Volvo EC 300 e. Eigenlijk een trieste foto voor mij,exact op die plek heb ik in mijn jeugd veel uurtjes op de trekker doorgebracht, de kans bestaat dat vandaag de laatste keer was dat je

Volvo EC 300 D

stijn-de-bock
Foto van een Volvo EC 300 e. Eigenlijk een trieste foto voor mij,exact op die plek heb ik in mijn jeugd veel uurtjes op de trekker doorgebracht, de kans bestaat dat vandaag de laatste keer was dat je dat gebied kunt betreden met een tractor. RIP HEDWIGEPOLDER.

Reacties

+3
schluterman
Inderdaad jammer Stijn zoiets
newholland-
Wordt het waterberging?
+2
wim-same
@newholland- Nee, Natuurgebied, waarbij ze de dijken doorsteken.
+3
wim-same
@stijn-de-bock Inderdaad heel triest. Koester de laatste foto's.
+2
a3vandiejen
Beste kraan als je de Deutz ziet. Alles word naar de filistijnen geholpen hier. Jammer....
+3
wim-same
@a3vandiejen Het is ook een 30 tons kraan, dus best wel een redelijk grote kraan hoor. De grootste kraan waar ik op gedraaid heb was een 45 tonskraan. Dat is heel wat anders als waar ik nu op zit. ha ha. Dan heb je een heftruck nodig om een looprol te vervangen. Gaat niet zo makkelijk als van middag.
a3vandiejen
@wim-same hahaha dat geloof ik gelijk, heb ook wel eens gehoord dat een wat Grotere kraan prettiger draait dan een mini kraan.....maar daar kan ik niet over mee praten.
+1
wim-same
@a3vandiejen Hoeft niet hoor, als je maar een goede mini of midi kraan heeft.
+1
a3vandiejen
@wim-same Wat dat betreft hoor je een hoop onzin dus...
+1
wim-same
@a3vandiejen Vraag het aan je schoon zoon. ha ha. de meeste grote kranen draaien tegenwoordig ook goed hoor, Maar ik heb in het verleden ook wel op kranen gezeten wat je nu echt niet meer zou willen.
+1
a3vandiejen
@wim-same Er is een hoop verandert door de jaren, ik weet nog dat ik met m'n tweelingbroer door het raam stond te gluren naar mijn vader die de zoutstrooier aan het laaien was met de hand. Voor de gemeente graafstroom.
wim-same
@a3vandiejen En met zo'n grote kraan had het ook niets geworden. met een klein kraantje had het wel gegaan, maar die waren er toen nog niet.
+1
a3vandiejen
@wim-same klopt, paar jaar later kwam er een argenterio achter de trekker , hij wist niet wat hij meemaakte haha.
wim-same
@a3vandiejen zo'n Argenterio was voor toen al heel wat Adrie. Dat maakte handwerk al een stuk lichter.
+1
a3vandiejen
@wim-same Ja dat begreep ik toen nog niet, maar nu wel...
a3vandiejen
@wim-same Die argenterio staat nog bij m'n foto's.
wim-same
@a3vandiejen Die kan ik niet terug kijken. jammer.
+1
wim-same
@a3vandiejen Maar, we gaan het volgend jaar zien bij @stijn-de-bock Nog eenmaal door de Hedwige polder als het dan nog kan.
+2
a3vandiejen
@wim-same Dat zou wel gaaf zijn, mooi daar.
+2
florisrobben
Een prachtige foto Stijn bij een triest verhaal
+1
wim-same
@florisrobben en zeker met zo'n triest verhaal. Stijn kan er gegarandeerd meer over vertellen.
+1
a3vandiejen
@wim-same Ja en de kleuren van z'n Deutz....
wim-same
@a3vandiejen "Natuur onwikkeling overstemd "Deutz"groen. bedoel je ?
+2
a3vandiejen
@wim-same Stijn z'n Deutz heeft twee kleuren groen, dat ging hij vertellen als we bij hem zijn. Het verhaal erachter is te lang om te typen zei hij.
+3
Towaberg
Waarschijnlijk is de kraan beginnen bibberen toen de deutz zijn tanden liet zien🥶
+3
chris33
Ronduit schandalig om het weer onder water te zetten!! Honderden, dan wel niet duizenden zeeuwen hebben hier gestreden om het toen der tijd droog te krijgen. En wat wil deze politiek, onderwater zetten, mensen die nog nooit gestreden hebben, totaal geen respect voor de plaatselijke geschiedenis hebben. Totaal respectloos, gewoon misselijkmakend. Kan hier echt bloedlink over raken!!
+4
stijn-de-bock
@chris33 we leven nog steeds in de middeleeuwen en leren nog altijd niet van onze fouten
+2
newholland-
@chris33 waar je kijkt het is overal het zelfde, ik zie het zo:de waterschappen zijn bang van water wat ten koste gaat van mooie en vruchtbare polders☹️

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo EC 300 D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!