Hier zie je Nikkels (teuge) × met een Claas Axion 920.. Foto is geplaatst door Arjo axion 920 op 29-12-2019 om 21:31:57, met 7 reacties.

Claas Axion 920

11 foto's van @Arjo axion 920

Arjo axion 920
Hier zie je Nikkels (teuge) × met een Claas Axion 920.

Reacties

+1
mike_v
Lichtjes overpowerd? Zo zwaar ziet de grond er ook niet uit 🙈
Arjo axion 920
@mike_v dat valt wel mee gaat 40 cm door de grond dus dat trekt wel zwaar op de klei
wim-same
@Arjo axion 920 Alleen de sporen brekers, verder is het een gewone 3 meter rotorkopeg op lichte klei grond.
Arjo axion 920
@wim-same klopt maar hier is ie 40 cm los getrokken met 12km en meteen zaai klaar gemaakt bij wie we het doen zweert erbij is zware klei grond
wim-same
@Arjo axion 920 Nu heb ik wel meer zware kei gezien, maar dat ziet er toch wel anders uit hoor. Dit lijkt meer op zavelgrond. Echte zware klei hoef je ook weer niet zo blij mee te zijn hoor. Dat krijg je niet zo mooi als hier op de foto.
+1
Arjo axion 920
@wim-same dit is van winter geploegd en het was verder erg droog afgelopen jaar en het was net bemest dus oog bedrog er onder was het wel echt klei hoor

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!