Foto van een Massey Ferguson OnderdelenPaar MF gewichten op rij. Foto is geplaatst door Turbo300 op 29-12-2019 om 22:06:36, met 14 reacties.

Massey Ferguson Onderdelen

Turbo300
Foto van een Massey Ferguson Onderdelen
Paar MF gewichten op rij

Reacties

wim-same
@Turbo300 Is de rechtse een 178 of 188 ?
+1
Turbo300
@wim-same 178 met Multi Power
+3
wim-same
@Turbo300 Fijne trekkers, Ik heb vroeger bij onze loonwerker veel op een 188 MP gereden. en een 148. Dat was ook zo'n fijn trekkertje, en sterk...
+2
warmerbros
Top trekkers!
+1
wim-same
@warmerbros Waren veel van deze oude trekker kwalitatief maar zo gebleven, en dat geld voor veel merken. Soms hebben ze een rotte serie er tussendoor gehad, en het merk is zo goed als verdwenen in Nederland.
+1
Turbo300
@warmerbros zijn ze zeker!
@wim-same zijn zeker fijne trekkers en erg snel wendbaar, kwa zithouding ook prefect hebben het enige nadeel is de remerij van deze Trekkers moet je goed onderhouden.
+1
wim-same
@Turbo300 Maar ja, toen moest de wagens ook nog met de trekker afremmen. Nu zijn de wagens ook geremd. Remmen van de trekkers werden overbelast. Was bij alle merken hoor.
+1
wim-same
@Turbo300 en tegenwoordig remmen de trekkers ok op 4 wielen, toen nog maar op twee wielen.
Turbo300
@wim-same Klopt eigenlijk hoef je ook haast niet te remmen, remt uit zich zelf al redelijke snel af te minste als je gas vroegtijdig los laat.
+1
warmerbros
@Turbo300 klopt mijn 188 remmerij is ook gedaan dat is een hele operatie, wel weer super als het weer werkt, heb mijn 155 een paar jaar geleden ook laten doen, halve trekker moet gesloopt
Turbo300
@warmerbros klopt is bij andere merken uit die tijd wel anders, en remmen soms ook nog beter.
+1
wim-same
@warmerbros MF was geen makkelijke trekker om aan te sleutelen. Wij hadden ook Same's. Die waren makkelijker om aan te sleutelen dan MF's, maar later ook niet meer hoor. Maar de MF 100 serie waren top trekkers.
+1
a3vandiejen
Prachtige trekkers.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!