Foto van een Massey Ferguson hakselaar  foto van internet . als ik het verhaal goed begrijp worden ze zo in Ierland verkocht . IPV in Fendt  kleur .

Massey Ferguson hakselaar

David Bakker
Foto van een Massey Ferguson hakselaar foto van internet . als ik het verhaal goed begrijp worden ze zo in Ierland verkocht . IPV in Fendt kleur .

Reacties

+1
jehan
Ik vind em in deze kleur mooier
+2
sallander
@jehan Qua techniek ben ik erg gecharmeerd van Fendt maar dat groen (ook dat nieuwe) vind ik maar een vaag kleurtje. Die moeten ze gewoon altijd in t zwart leveren.
jehan
@sallander heb 2 jaar gelden naast een fendt demo hakselaar gereden ..was niet onder de indruk ..later naast een claas met vergelijk bare pks ..scheelde bijna 2km per u dat de claas sneller ging ..zelfde perceel mais
sallander
@jehan beetje onduidelijke reactie van mij, ik bedoelde meer de trekkers. Van de hakselaars heb ik geen verstand
jehan
+4
mike_v
Zou het niet gewoon een goede photoshop zijn? Heb nog nooit ergens iets gehoord dat ze ook in MF-versie verkocht zouden worden.
+1
worteljcb
@mike_v Dit is 100% zeker Photoshop, gewoon als een fendt groene op de foto gezet.
mike_v
Dat dacht ik al @worteljcb, moet wel zeggen dat er werk in gestoken is!
+1
inspecteurfendt
@mike_v hij heeft een beetje buiten de randjes gekleurd 😉 in de voorvelgen zie je ook nog wat rode stippen.

(klik om te vergroten)

+1
mike_v
Heb er niet op ingezoomd @inspecteurfendt 🙈

Bovenaan de trap zie je inderdaad ook nog wat groens.
mf 35x
Op zich niet gek!!! Fendt heeft ook combine’s die eigenlijk van huis uit door zijn gemaakt, dus ze zouden bij AGCO deze hakselaar ook in mf kleur moeten verkopen💪
mf 35x
Door mf zijn gemaakt
+1
SJB533
@mf 35x
MF? Laverda, Gleaner en Dronningborg bedoel je?
mfpoah
Mfpoah

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson hakselaar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!