Foto van een Zelfbouw Oprijwagen, zo goed als klaar. Nu kijken of de Fendt hem de dijk op krijgt, als die boven komt ga ik een remventiel op de trekker maken.

Zelfbouw Oprijwagen

marcel-pek
Foto van een Zelfbouw Oprijwagen, zo goed als klaar. Nu kijken of de Fendt hem de dijk op krijgt, als die boven komt ga ik een remventiel op de trekker maken.

Reacties

+2
new holland koen
Maar dan is de vraag: wat als het hem niet lukt?
+1
marcel-pek
@new holland koen haha ja da's een goeie. We zetten er voor de zekerheid een 2e trekker voor die mee kan helpen als die het echt moeilijk krijgt.
+2
Albert Peters
@marcel-pek hij krijgt hem wel boven ben daar vrijwel zeker van maar rem is nodig
Pracht combinatie
marcel-pek
@Albert Peters haha bedankt,
helemaal mee eens.
+1
Towaberg
Mooi resultaat, top👌👌👌👌
+1
wilbertkw
@marcel-pek En als je wel boven komt durf je dan ook weer met de combinatie naar beneden? 😉 is mooi geworden👌
marcel-pek
@wilbertkw ja denk achteruit haha, met remventiel kan je wel voorruit de dijk af.
+2
JD 6110
Mooie kar. Maar wat vind je zelf. Net niet mans genoeg hè. ? Denk ik hoor.
+1
marcel-pek
@JD 6110 haha toch sta je dr soms raar van te kijken hoe sterk en taai die trekkers zijn;)
+1
jeet
Waarom zou die hem niet tegen de dijk op
Krijgen ?
+1
105ls78
Mooi gemaakt
+2
roscho
't Staat als een paal boven water dat het een mooie kar is en ook een leuk trekkertje. Maar als die trekker moet gaan rijden met 3x zijn eigen gewicht erachter, dan vind ik het een geval van 't gaat net. Waarschijnlijk loopt het ding ook nog 40 en dan lijkt mij de veiligheidsmarge te klein. Er bestaat kans dat de boel aan het slingeren gaat, zeker als de kraan eens wat naar achteren staat en dan helpt de breedte van de trekker ook niet mee.
marcel-pek
@roscho we gaan kijken wat ie doet en of dat ie raar gaat doen. Anders zijn er 2 oplossingen, bredere banden of zwaardere (smalspoor)trekker aanschaffen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Oprijwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!