Douven C Trac, via een Nederlandse teler in Nieuw zeeland gekomen. zijn er niet veel van, doet nog prima z'n werk :)

Douven veldspuit

Douven C Trac, via een Nederlandse teler in Nieuw zeeland gekomen. zijn er niet veel van, doet nog prima z'n werk 😄

Reacties

JD3010
Deze lijkt wat jonger dan de mijne. Welk bouwjaar is deze? Ik ben er zelf super tevreden over, super wendbaar en prachtig overzicht
MaxxuM4ever
Haha, moest gelijk aan jouw denken bij het zien van deze foto @JD3010 . Wat ga je doen als drift reducerende maatregel op jouwes, bij ons komt er een luchtzak op de Delvano.
JD3010
@MaxxuM4ever Voorlopig nog niks, eerst maar een zien wat de consequenties zijn. Wat er niet opzit, kan ook niet gecontroleerd worden.😉
Een bredere teeltvrije zone is geen verkeerde optie, wie weet wordt er nog meer verzonnen.
MaxxuM4ever
@JD3010 met een wispelturige overheid als de Nederlandse is niets doen vaak wel het beste inderdaad, voor je je weer in de schulden hebt gestoken zijn de regels meestal toch al weer veranderd.
JD3010
@MaxxuM4ever komend jaar alleen graan en een klein stukje aardappels en bieten langs de sloot, dus zoveel raak ik niet kwijt. Geen uien komend jaar.
MaxxuM4ever
@JD3010 vanwege je bouwplan of geen goed gevoel bij de uienmarkt voor komende oogst? Deze winter moet ik het ook nog zien of de uien goed betaald worden.
JD3010
@MaxxuM4ever Volgend jaar zijn er genoeg uien, dus wordt de prijs niks.😕

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Douven veldspuit ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!