Controle heeft net eve wat foto's ingescand . Hier zit ik in de cabine van een trekker waar ik toen veel mee reed.foto uit 2006,voor het huis van mijn wijlen grootmoeder. De trekker bestaat niet meer,

Steyr 8165

stijn-de-bock
Controle heeft net eve wat foto's ingescand . Hier zit ik in de cabine van een trekker waar ik toen veel mee reed.foto uit 2006,voor het huis van mijn wijlen grootmoeder. De trekker bestaat niet meer,toch alleszins niet meer in een stuk. En het huis wonen nu mijn ouders in en is witgeschildert.

Reacties

+3
a3vandiejen
Prachtige Steyr, stoere trekker was het.
+3
Kramer U800
Brute Steyr
+3
schluterman
Jammer dat zoon trekker niet behouden wordt. Mooie foto Stijn
stijn-de-bock
@schluterman het beste was er echt wel af.
+3
Mdbm
Dit zijn de foto’s die we zeker willen zien. 👍👍
+1
olro 61
Mooie foto!
+2
R442
Mooi stuk Stijn!

(klik om te vergroten)

+1
stijn-de-bock
@R442 met Jef zelf achter het stuur.👍
R442
Mooi stuk Stijn!
+4
roscho
Sinds ik zo'n 40 jaar geleden voor het eerst op vakantie naar Oostenrijk ging, ben ik gek op Steyr. Die Oostenrijkse boeren toeren nog steeds door het hooiland met de alleroudste kikkers en het loopt allemaal nog! Jammer dat deze niet meer leeft.
+3
schluterman
@roscho dat heb ik nou precies hetzelfde ook op vakantie geweest in Oostenrijk en daar is die liefde een beetje begonnen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 8165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!