Foto van een Deutz D4005 vandaag was het moment daar eerste keer starten, motor liep super, nog 2 kleine dingetjes en dan kan hij helemaal afgebouwd worden. Ook gelijk even met de dx 4.70 op sleeptouw

Deutz D4005

twand2505
Foto van een Deutz D4005 vandaag was het moment daar eerste keer starten, motor liep super, nog 2 kleine dingetjes en dan kan hij helemaal afgebouwd worden. Ook gelijk even met de dx 4.70 op sleeptouw rond getourt inloop proces is begonnen 😍

Reacties

+5
stijn-de-bock
Prachtige 4005.
+2
nhmonteur
Wat een plaatje!! prachtig.
+2
hooidonk
Mooi zeg!
Ook die ouderwetse achterbanden, die maken het af!
+2
Martinsame
Ziet er mooi uit, benieuwd naar het eindresultaat. 👍
+1
deutz110
Netjes alleen geen onder uitlaat?
Kramer U800
@deutz110 Had ik persoonlijk ook voor gekozen.
+1
stijn-de-bock
@Kramer U800 persoonlijk ben ik Grote fan van de uitlaat langs onder .
+1
Kramer U800
@stijn-de-bock Ik ook, je zit uit de rook en het staat sportief.
twand2505
@deutz110 ik heb deze motor iets meer brandstof gegeven en de timing aangepast zodat hij nu rond de 50 pk zit zonder dat die echt rookt, alleen als die moet trekken komt er een zacht pluimpje uit ik vind dat niet mooi als de uitlaat dan onderlangs zit.
Kramer U800
Hij is mooi geworden! Resultaat mag er zeer zeker zijn!
+1
deutzisthebest
Mooi ding geworden! Hard veranderd sinds ik hem in het echt heb gezien.
Ploeglamp achterop vind ik een mooi detail!
+2
twand2505
@deutzisthebest bedankt! Die lamp is een orginele hella, ook zitten de orginele veertjes eronder zodat hij te stellen is zonder dat je van alles beschadigd ik vind dit mooier dan een willekeurige werklamp op het spatbord.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!