Foto van een Valtra T214 bezig met voer lossen.. Foto is geplaatst door RKNIJBR op 05-01-2020 om 18:18:13, met 6 reacties.

Valtra T214

570 foto's van @RKNIJBR

RKNIJBR
Foto van een Valtra T214 bezig met voer lossen.

Reacties

+1
Albert Peters
Kolossale kipper 30 ton?
RKNIJBR
@RKNIJBR zit daar een blower onder gebouwt of hoe los je? mijn baas zoekt ok nog zo iets om zelf voer naar de andre locatie's te brengen nu laten we een voer fabriek ut transport doen maar met het laaien en mengen is het handiger om dat zelf te doen en de 6910 trekt zon aanhanger makelijk.waar komt deze trailer vandaan? en aangedreven op de hydroliek van de trekker? of aftakas?
+1
RKNIJBR
@johndeere6910forever ja blower en doorlopende as naar een hydrauliek pomp heel gepuzzel voor alles goed draaiende te hebben, trailer komt bij hesselink saasveld weg. Wat je er voor zet moet je zelf weten tijd zal het leren 😉
@RKNIJBR oke kost zo iets mag ok via pb hoor ja dat is onze hoofdtrekker maar die is al goed los door het werk met de 3asser

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra T214 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!