Foto van een Tebbe Breedstrooier. Oude project VS 't nieuwe project. De Schuitemaker nu klaar en gaat komende week weg naar de volgende eigenaar. Nu de komende (vrije) tijd bezig met de Tebbe breedstr

Tebbe Breedstrooier

189 foto's van @andre-huizingh

andre-huizingh
Foto van een Tebbe Breedstrooier. Oude project VS 't nieuwe project. De Schuitemaker nu klaar en gaat komende week weg naar de volgende eigenaar. Nu de komende (vrije) tijd bezig met de Tebbe breedstrooier om die weer helemaal klaar te maken. Zaterdag de machine even laten draaien om te zien wat hij nog allemaal deed en hoe hij draaide. Tevens het achterste deel (met die houten platen) eraf gehaald om overal makkelijk(er) bij te kunnen.

Reacties

arjanvw
Die Schuitemaker had je op Marktplaats staan, of heb ik het mis?
andre-huizingh
@arjanvw Ja dat klopt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tebbe Breedstrooier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!