Versatile FolderStapeltje folders gekregen vanuit Canada. Zat leuk speelgoed tussen. Foto is geplaatst door RVM op 06-01-2020 om 20:14:49, met 3 reacties.

Versatile Folder/reclamemateriaal (over)

RVM
Versatile Folder
Stapeltje folders gekregen vanuit Canada. Zat leuk speelgoed tussen

Reacties

GerbertXL
Mooi mooi die nieuwe oude kleuren.
catfan55
@GerbertXL de nieuwe kleuren lijkt veel beter als de oude!

Toch blijft dit een slecht verkochte trekker in deze regio. Ik zou er niet eentje weten om eerlijk te zijn. Zullen gebieden zijn waar ze wel iets meer verkopen (zal vooral aan de dealer liggen) maar Versatile staat nog steeds onder aan in markt aandeel op gebied van knik trekkers in Canada. Toch best jammer voor een, van origine, Canadees merk.

De oudere series zie je wel heel veel, de 900 series in zowel deze, als Ford kleuren en de latere series die NH en versatile samen hadden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Versatile Folder/reclamemateriaal (over) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!