Bezig met het uit elkaar halen van de motor. Foto is geplaatst door wierenga op 06-01-2020 om 21:14:39, met 12 reacties.

International 1255 XL

wierenga
Bezig met het uit elkaar halen van de motor

Reacties

+1
DeutzD40L
Eindelijk tijd gevonden😉
+1
wierenga
@DeutzD40L ja eindelijk
DeutzD40L
@wierenga klaar maken voor het aankomende TT seizoen
wierenga
@DeutzD40L eigenlijk is dit noodzaak. De borging van de pistonpen is los gelopen, en die heeft op zijn beurt de cilinderbus laten openbarsten. Maar indd, hij wordt ook wat beter gemaakt voor het TT seizoen.
DeutzD40L
@wierenga aha dat was dus de oorzaak.
gerjan bosie
Is dit bij Johan lijkt er veel op stond deze pas ook los zonder motor stukje int spatbord gelast?
wierenga
@gerjan bosie dat klopt daar is dit. Ja de vorige eigenaar heeft plaatjes over de slechte plekken van de spatborden gezet.
gerjan bosie
@wierenga ja zag um staan pas moest ik wat ophalen toen ik die stukjes zag wist ik het zeker
+1
sybren
358dt, machtige motoren om aan te sleutelen. Kan hij een beetje koel blijven? Daar heeft de mijne wel een last van...
wierenga
@sybren deze zit ook altijd in de bovenste helft tegen het rode aan. Ondanks dat de radiateur al goed schoon gemaakt is, nieuwe waterpomp, en nieuwe termostaat heeft. Het zou nog kunnen zitten in de temp meter, dit heb ik nog niet uitgesloten.
+1
sybren
@wierenga ligt niet aan je temp meter, dingen hebben meer vermogen dan hij koelen kan. Bij mijn shovel heb ik de thermostaat er uit gehaald, dat scheelt al aardig. En de kachel open, 😬

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1255 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!